E-book

kadootje e-book

Het E-book KORPS GESTICHTSWACHT vertelt het verhaal over het Korps Gestichtswacht. Een E-boek (of E-book) is een verzamelnaam voor digitale documenten die weergegeven kunnen worden op een e-reader evenals op beeldschermen van computers en smartphones. Het gaat hierbij zowel om teksten die eerder (of tegelijkertijd) verschenen zijn op papier, dus als conventioneel boek, als om teksten die uitsluitend voor digitaal gebruik geschreven zijn. Het E-book staan in pdf formaat. Uitgave E-Book augustus 2023.

 Het E-book wordt gratis beschikbaar gesteld. Veel leesplezier en misschien wilt u een donatie geven aan Stichting Blokhuispoort via GEEF.NL zodat wij de geschiedenis van het Korps Gestichtswacht kunnen blijven doorgeven.


Gratis E-Book

Download
e-book korps gestichtswacht.pdf
Adobe Acrobat document 26.5 MB

Oorkonde

Een oorkonde om te printen en in een A4 fotolijst te plaatsen. Je kunt de afbeelding downloaden en bewerken. Op de stippellijntjes kun je de datum van je opleiding en naam plaatsen. Heb je deze mogelijkheid niet, geeft je naam, opleidingsdatum en e-mailadres door via het formulier en de oorkonde wordt via de email toegezonden.

Oorkonde Korps Gestichtswacht

Opgaveformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.