Schrijf mee

Schrijf je ook mee

Ben jij een oud GEWA - BEWA, deel dan jouw verhaal hier op deze website over het Korps Gestichtswacht of BEWA. Heb jij een verhaal dat geschiedenis moet maken, stuur dan jouw verhaal in. Heb je ook nog afbeeldingen dan plaatsen wij die er ook bij. Lees wel eerst de spelregels voor het meeschrijven op deze pagina. 

Grote bestanden versturen

Grote bestanden versturen kun je doen met WeTransfer 
Verstuur tot 2 GB,  geen registratie en gratis te gebruiken. verstuur naar: info@gestichtswacht.nl

Opgaveformulier


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Spelregels voor meeschrijven "Mijn verhaal met "Korps Gestichtswacht"

Schijf je eigen verhaal en stuur het in via het opgave formulier "Mijn verhaal met "Korps Gestichtswacht"  Afbeelding kunt u versturen naar info@gestichtswacht.nl met vermelding van uw verhaal. Door uw verhaal in te sturen geeft u ons toestemming om het verhaal te publiceren. Gekopieerde verhalen van internet worden gecontroleerd en kunnen worden uitgesloten van publicatie i.v.m. privacywet. 
 

De bezoeker die een item uploadt is zelf verantwoordelijk voor de inhoud en de rechten van het item. De bijdragen van bezoekers kunnen worden gepubliceerd. Stichting Blokhuispoort voert hierop redactie en houdt (in geval van lage kwaliteit of irrelevantie) het recht om ingezonden materiaal niet online te plaatsen. Deelnemers mogen meerdere foto’s, verhalen of filmpjes uploaden. Je naam, e-mailadres en inzending worden niet langer dan noodzakelijk en enkel voor dit doeleinde opgeslagen. Persoonlijke informatie wordt enkel gebruikt om contact met deelnemers op te nemen indien verdere toelichting of overleg over een bijdrage noodzakelijk is.   

 

Stichting Blokhuispoort voldoet aan de Wet Persoonsgegevens en de websites zijn onderworpen aan de Nederlandse wetgeving. Stichting Blokhuispoort behoudt het recht voor om dergelijke bijdragen te weigeren. 

 

Vragen, opmerkingen en klachten over deze website kunnen worden gericht aan info@gestichtswacht.nl Stichting Blokhuispoort behoudt het recht om eenzijdig de websites te wijzigen of te beëindigen waarbij dit zal worden gecommuniceerd via de e-mail 


Ingezonden verhalen